torsdag 23 april 2009

Reinfeldts bostadspolitiska huvudbry

Statsministern har enligt egen utsago under en längre tid funderat över kronprinsessans bostadssituation. Känns inte det lite märkligt? Tiotusentals svensk ungdomar har svårt att hitta bostad och regeringen har skurit ner på stödet till byggande av små hyresrätter. Men kronprinsessan situation har satt sig i statsministerns huvud? Det är inte lätt att bli klok på Reinfeldt och hans prioriteringar.

3 kommentarer:

Kurt sa...

Man får ju trots all förstå att en renovering av Haga slott för några hundra miljoner ändå skapar huvudbry för Fredrik, när han gör allt för att sänka skatten ytterligare. Men det löstes visst genom att man strök utbyggnaden av kollektivtrafiken, det är ju ändå ingen vettig människa som reser med okända personer .

Unknown sa...

Läste din artikel i kuriren där du menar att med eran politik så skulle jobben räddas inom Katrineholms kommun, hur är det med prioriteringar i kommunen? Varför satsa en massa pengar på blommor och annat pynt i stan när annat går på knäna, logistikcentrum är viktigare än allt annat m.m, det finns även ett resursslöseri inom dom kommunala verksamheterna som ingen kikar på. Var det t ex nödvändigt för Björnar bergs VA att få nya möbler när man slänger fullt funktionsdugliga möbler på tippen?

Var det t ex ok att Näringslivskontoret fick köpa en ny matta bara för att man inte gillade färgen på en helt ny matta?

Det finns mängder med fler exempel, vore det inte dags att börja kika rejält på var dom kommunala skattemedlen tar vägen?

Follow the money.

En annan sak som stör är att inga kommunpolitiker i Katrineholm finns på nätet, varför? Jag har fått för mig att kontakt med sina väljare är viktigt.

589935n162074e sa...

You own party throws away money on sports projects like the new indoor ice hockey rink while you make your usual one-sided arguments which ignore your own party's flaws.

Whenever I read what you've to say it only reminds me of something said about many politicians in Sverige: "They are interested in furthering their political careers but as for the truth and the long term welfare of the people, well, they can be damned!"